Swap the box

Képkivágás.PNGA játék egyszerű, mint a neve is sugallja. Ám sok dolog miatt nagyon gyorsan törölhető a készülékünkről, hiszen ezek kifejezetten idegesítő dolgok. A játék lényege, hogy a különböző dobozokból legalább hármat egymás mellé- fölé rakjuk és akkor eltűnnek. ám pályánként meghatározott mennyiségű lépésünk van.

Ha túllépünk ezen az egy-két lépésen akkor már kezdhetjük is újra... Minél kevesebb lépésből teljesítjük a pályát annál jobb eredményt érünk el. A pályákból elég sok van, hisz 4 típusú van és mindegyikből 24 pálya áll rendelkezésünkre így hosszútávon is tudna szórakozást nyújtani.

2014-04-06 21.23.14.png 2014-04-06 21.38.16.png

Ám a játéknak van egy nagyon nagy árnyoldala. Mégpedig, hogy folyamatosan reklámot tol az arcunkba, tehát itt arra gondolok, hogy elindítom és már egy reklám, amit pár másodperc után lehet csak skippelni, utána pár pályánként kapunk egy reklámot, és ha nem vigyázunk akkor máris a böngészőben találjuk magunkat, és tölti is az oldalt. 

Ez a nagy gond tönkretesz mindent... Én kifejezetten utálom az olyan játékokat amik, ennyire agresszívan reklámoznak, oké értem, hogy ingyenes meg tök szórakoztató, de ki kell fizetni a fejlesztőket, de akkor is, lehetne ezt kultúráltabban is intézni.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!