Szerkesztőket keresünk!

Észrevehettétek, hogy jóval kevesebb a poszt mint régebben. Ennek több oka is van, és mivel nem szeretném, hogy ez így menjen tovább, hisz szinte egyedül viszem az oldalt, ezért keresek olyan vállalkozókedvű egyéneket, akik szeretnek írni, értenek a kütyükhöz, és tudnak fordítani is. Részletek a tovább után.

we are hiring.png

Az elvárások nem túl nagyok. Heti egy cikk minimum, akár hír fordítás akár alkalmazás teszt. Persze utóbbihoz szükség van egy okostelefonra is. Ha ezeket tudod vállalni, akkor cserébe ha bizonyítottad, hogy megbízható és jófej vagy akkor kaphatsz teszt készülékeket is, hisz a legtöbb gyártóval kapcsolatban állunk. Ezen felül sajtóeseményekre is elviszünk és megismerkedhetsz a szakma legjobbjaival is. 

Ehhez nem kell mást tenned, mint küldeni egy üzenetet nekünk az info{kukac}napiapp.hu címre, melyben röviden bemutatkozol, és küldesz egy rövid írást, amit te írtál természetesen. Persze feltétel, hogy témába vágjon, ha ez gy fordítás akkor mellékeld az eredetit is, hogy könnyebben tudjuk ellenőrizni.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!