DiveMaster - real scuba diving simulator game

Újabb magyar játék a piacon

Örömmel mutatunk be újabb magyar játékot, mely ezúttal Somogyi Gyula, többszörösen díjnyertes víz alatti filmkészítő DiveMaster alkalmazása. A játékban valódi búvárkalandokat élhetsz át, persze kívülről nézve az eseményeket. A játék célja a búvárt irányítani, és minél több fotót készítani a különféle tengeri herkentyűkról a búvár segítségével. Minden jól sikerült fotóért pontokat kapsz, de nem csak ez a cél, a búvárodat is életben kell tartanod.

1.png

A játék kivitelezése nagyjából egyszerű, 2D technológián alapul, megvalósítva a valódi víz alatti fizikát. Kezdetben egy, majd egyre több, maximum 8 búvárt kell egy időben irányítani, életben tartani, és minél több fotót készíteni velük. Fontos, hogy mikor a búvárok levegője elfogy, indítsuk el őket a felszínre, különben megfulladnak. Szerencsére a játék bizonyos fázisaiban kapjunk tartalék oxigén sűrített levegős palackokat, melyekkel meghosszabbíthatjuk a lent maradást.

4.png

5.png

A játék során mindig látjuk, épp milyen halat vagy egyéb kreatúrát kell lefotóznunk, mást nem is tudunk. Húzni kell egy egyenest a búvártól az adott lényig (ha a búvár épp nincs a képernyőn, akkor a dokkolójától), és emberkénk elindul fotózni, de csak ha a szükséges halacska felé húztuk azt a vonalat.

3.png

A játék kisgyerekeknek is kitűnő, könnyen elsajátítható, nincs benne erőszak, nem kell állatokat ölni vagy kínozni, egyszerűen csak fotózni. Gyönyörű a dizájnja, és játék közben én bizony kedvet kaptam a búvárkodáshoz.

Az app iOS-re és Androidra is elkészült. A kipróbáláshoz keresd az ingyenes verziókat.

appstore.png

googleplay.png

amazonstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!