Egyedülálló ingatlanos applikáció!

Már telefonon vagy táblagépen is kényelmesen kereshetünk, akár vennénk, akár bérelnénk ingatlant. Térképes böngészés, részletesebb leírás a listázási nézetben, SMS-es időpontfoglalás – ezt is tudja a Jófogás legújabb ingatlanos mobilalkalmazása.

jofogas_app.jpg

A Jófogás Android, iOS és Windows alkalmazásai  után – amelyeket már több mint 500 ezren használnak –, itt a vezető hirdetési portál legújabb telefonos applikációja. Ez kimondottan a lakáskeresőkre koncentrál. Köztudott, hogy az elmúlt két év lakáspiaci változásai a hirdetési szegmensre is élénken hatottak, a Jófogáson 2015-höz képest 120%-kal nőtt az eladni kíván ingatlanok száma. A portál gyorsan reagált a változásokra: lakótárskereső funkciót vezetett be, és ingatlanközvetítő szakemberekkel is közreműködött a professzionálisabb szolgáltatásnyújtás érdekében.  Ezeknek a lépéseknek is köszönhető, hogy mára a legnagyobb aktív* adatbázissal rendelkezik a piacon. A fejlesztési folyamat következő etapja a most megjelent Jófogás Ingatlan applikáció, ahol több mint 360 ezer lakóingatlan között böngészhetnek a lakáskeresők.

– Láttuk, hogy az ingatlanpiacon mennyire eltérőek a felhasználók keresési és böngészési szokásai, mint más kategóriákban. Ezért kifejezetten erre specializáltuk a lista oldali megjelenést, ahol a legfontosabb információkat – ilyen a négyzetméterár, állapot, vagy fűtés típusa – a szűrési feltételek beállítását követően rögtön megjelenítjük, ezzel is segítve az új otthont keresőket. Már a fejlesztés korai fázisába bevontunk ingatlanközvetítő szakembereket, hogy velük együtt olyan terméket készítsünk, amely maximálisan ki tudja szolgálni az érdeklődők igényeit. A gyorsaság érdekében például létrehoztuk az automata SMS időpontfoglalás funkciót, amely gyors kapcsolatfelvételt biztosít – árulta el Draskovits Tímea, a Jófogás kereskedelmi vezetője.

A Jófogás innovatív alkalmazása elsőként Android platformra készült el, mivel az apróhirdetési oldal felhasználóinak 70%-a ezt az operációs rendszert használja. Az első időszak tapasztalatai alapján születhet döntés az iOS és Windows phone applikációkról.

A Jófogás ingatlan alkalmazás legfőbb funkciói:

  • Kategóriára szabott, egyszerű és részletes szűrési lehetőség
  • Listaoldal a legfontosabb információkkal, amik a gyors döntéshez szükségesek
  • Dinamikus térképes nézet a környéken fellelhető ingatlanokról
  • Gyors időpontfoglalási funkció az előre megírt SMS-ek segítségével
  • Egyszerű megosztási és mentési lehetőségek
  • Letisztult, könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület
  • Szinkronizált hirdetésfeladás a Jófogás egyéb mobilos felületeivel

Az alkalmazást ezen a linken lehet letölteni.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!