Oral-B Genius 8000

Sosem volt még ennyire okos fogkeféd!

80630.jpg

Az új Oral-B Genius 8000 egy szájhigiéniai csoda, mely egy túlbuzgó fogorvosként próbál javítani a mindennapos tisztálkodásunkon.
A fejen minden irányba döntött sörték pulzáló, forgó és rezgő mozgással dolgoznak a megfelelő eredmény eléréséért. A Genius kompatibilis a következő Oral-B pótfejekkel: CrossAction, TriZone, Floss Action, 3DWhite, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip és Ortho.

16-ocn-v2-na-ecomm_8000_roundheadv3.jpg

A legtöbbet a telefonunkkal tudjuk kihozni az eszközből. Bluetooth kapcsolat segítségével valós időben kapunk információt arról, hogy milyen alaposan tisztítjuk a fogunkat.
A csomaghoz jár egy tapadós telefontartó, amit akár a tükörre is felhelyezhetünk, így szemtől szemben kapjuk az instrukciókat. 2 percet kell teljesítenünk úgy, hogy fogsorunk mindegyik része érintve legyen. Tudni fogjuk, ha kimaradt egy folt, amire az ábra rámutat. A beépített nyomásérzékelő ügyel a kellő erőkifejtés megtartásáért, és azonnal tudtunkra adja, ha kárt okoznánk az ínyünkben.
Nem maradhatott ki az időjárás kijelzése, illetve az szabadon választott színe a fogkefe világításának sem. Kapunk egy naptárat, ahol nyomon követhető a fogmosási szokásunk és annak a százalékos eredményessége.

A fogkefe töltője képes a mobilunkat is tölteni, így kettő az egyben hasznosságot élvez utazás során.

16_ocn_v2_na_ecomm_8000_beautyv3.jpg

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!