SofőrHívó

Úgy válik felelős döntéssé az, ha a szórakozni vágyó csoport sofőr tagja is fogyaszt alkoholt, ha utána a SofőrHívót használja.

soforhivo.jpg

 

Talán fontos leszögezni, hogy nem az alkoholfogyasztás mellett kampányolunk, hanem a jó döntések mellett. A sofőrszolgálat már régre visszanyúló szolgáltatás, amely olyan helyzetekben nyújt segítséget, amikor az autótulajdonosok valamilyen oknál fogva nem ülhetnek a kormány mögé. A SofőrHívó alkalmazás segítségével a Budapesten és környékén tevékenykedő sofőrszolgálatok ajánlatai közt választhatunk. Ezek a cégek azért jöttek létre, hogy jogosítványokat mentsenek meg és biztonságban szállítsanak autót, illetve átmenetileg vezetésképtelen tulajdonosát.

soforszolgalat_hivo_volanvita.gif
A SofőrHívó használata ingyenes és egyszerű. A kötelezően megadandó információk után (honnan, hová) a kapott szolgáltatók listájáról választhatjuk a nekünk megfelelőt. A választásunkat elősegíti a becsült idő és ár meghatározása, a szolgálat biztosításának állapota és a felhasználók visszajelzése. A kívánt sofőr hívása után pedig telefonon értesítenek, ha megérkezett a felvételi pontra.

Az alkalmazás használata és letöltése ingyenes. Már több, mint 10 000 regisztrált felhasználó válogathat a lehetőségek közül. 2016-ban pedig 8800 sikeres fuvart teljesítettek a SofőrHívó segítségével és 2017-ben 20 000 fuvarral kalkulálnak az app üzemeltetői.

A felhasználókat megkíméli hosszú percek internetes keresésétől, amelyek eredménye lehet egy már megszűnt cég vagy egy örökké csöngő telefon. Az applikáción belül csak valóban elérhető szolgáltatók ajánlataiból lehet válogatni, akik mindig valós árak és időt adnak meg.
A SofőrHívó maga ellenőrzi a szolgáltatók biztosítási kötvényeit rendszeres fedezetigazolással, illetve visszakereshető minden fuvar, ha egy esetleges büntetés (gyorshajtás) esetén el kell járni.

Az alkalmazás a SofőrHívó weboldalán tölthető le Androidra és iOS-re.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!