Candy Safari Labirinth

Segíts az állatoknak!

candysafari.PNGEbben a posztban egy ismerős cég legújabb játékát fogjuk bemutatni. Azért mondom, hogy ismerős, mert ők követték el a Magyar Logo Kvíz játékot is. Igen a Szintézis-NET-ről beszélek. A mára közel 90 főt foglalkoztató magyar cég ismét egy remek játékot tett fel a Play áruházra. Senkit ne tévesszen meg az, hogy app-nál kiadóként nem a cég nevét találják, ez csak azért van, mert Magyarországról még mindig nem lehet fizetős appot közzétenni, így egy ilyen megoldáshoz kellett fordulniuk.

kep_1.jpg

A játék története szerint Candy Safari egy csodálatos hely, ahol az állatok boldogan élnek egy hatalmas tó körül, egy nagy vihar azonban megtöri a békét. Az állatok elmenekülnek, hogy búvóhelyet találjanak, de közben elvesztik egymást. A feladatunk, hogy újra összehozzuk az állatokat. Látszik, hogy a legutóbbi appok óta fejlődésen ment keresztül a cég, és szép animációval tudatja velünk a játék a kezdetén, hogy beszereztek egy grafikust a csapatba.

kep_3.jpg

A játék maga pofon egyszerű; miután kiválasztottuk az állatot, amelyiket meg akarjuk menteni, akkor egy labirintuson kell őt keresztül vezetnünk. Összesen 15 állat közül választhatunk, igaz a jelenlegi "demo" verzióban 3 állattal játszhatunk. Állatonként három pályán kell átjutnunk, hogy megjelenjen a tó körül az állat, azaz visszajusson Candy Safariba.

kep_2.jpg

A pályákon haladáshoz, csak annyit kell tennünk, hogy abba az irányba simítjuk végig a kijelzőt, amerre haladni szeretnénk. A haladás közben össze kell gyűjtenünk a pályák különböző zugában megjelenő cukrokat, de ezt gyorsan kell megtennünk, mert egy idő után eltűnnek. Vigyázzunk, mert vannak rossz cukrok is! Az egyik, amin kis nyilakat látunk -Twist Candy-, megfordítja az irányítást, de ezt gyorsan meg lehet szokni, ráadásul, ha két ilyet veszünk fel, akkor visszaáll az eredetibe. A másik rossz cukor pedig halálfejes Bad Candy, elég egyértelmű mit jelent- igen újra kell kezdenünk a pályát.

kep_4.jpg

Véleményem szerint egy újabb addiktív játékot sikerült kiadnia a cégnek, és ha decemberben kijön a teljes verziója, én valószínűleg megveszem, mert igazán felkeltette az érdeklődésemet. A játék rajzai szépek, és aranyosak, így gyerekeknek is megfelelő játék lehet. De töltsétek és próbáljátok ki magatok.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!