A-Zs Összeadás - Kivonás

Icon.pngMég régebben mutattunk be az oldalon egy játékos tanulási lehetőséget kicsiknek, amivel egyszerűen el tudják sajátítani az ABC-t. Most az Ablak Zsiráf egy másik epizódját mutatom be nektek, az Összeadás - Kivonás nevű részét, amely mint a neve is elárulja, a matematika alapjait sajátíthatják el vele a lurkók.

Az előzőleg bemutatott részhez hasonlóan itt is öt különböző nehézség érhető el, amik különböző feladványokat állítanak a kisgyermekek elé. Az alkalmazásból létezik Lite verzió is, ami ingyenesen letölthető Android-ra és iOS-re egyaránt, viszont a korlátozás miatt csak az első nehézséget lehet vele használni, ami a matematika elkezdéséhez már így is elég segítséget tud biztosítani.

Amit viszont sajnálok, hogy nem magyarázza el a gyerekeknek, hogy miért annyi a válasz, amennyi, hiszen nem található benne ilyen fajta segítség. A másik észrevételem ezzel kapcsolatban, hogy az első nehézség is tartalmaz már kétjegyű számokat, amiket a kisebbek még nem feltétlenül ismernek, hiszen legelőször csak 10-ig tanulnak meg számolni.

Az alkalmazás teljes verziója iOS-re 0,89 Euróba, Android-ra 217 Ft-ba kerül, viszont a program segítségével meg lehet kedveltetni már fiatal korban a matematikát, ami a későbbiek során hasznos lehet.

1.jpg 2.jpg

Lite Letöltés iOS-re Letöltés Android-ra
appstore-icon.png playstore-icon.png
Teljes Letöltés iOS-re Letöltés Android-ra
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!