Men's Health fekvőtámasz edzésterv

icon.pngÚj edzésprogram alkalmazást adott ki a napokban a Men's Health magazin, a fekvőtámasz edzésterv app iPhone és Android készülékeken egyaránt elérhető. Segítségével eljuthatsz a teljesen kezdő fokozattól egészen a profiig, mely az első lépés az izmok megfelelő fejlesztéséhez. Mivel az alkalmazást kívül belül jól ismerem (a programozást én követtem el mindkét alkalmazás esetében), így részletesen bemutatnám a programot.

Induláskor megnézheted az edzésterveket. Három különböző csoportba vannak sorolva, kezdő, haladó és profi. Itt megnézheted, melyik naphoz milyen fekvőtámasz adagokat írt elő a személyi edző. A Start gomb megnyomása után kicsit csalóka a dolog, ugyanis a kezdő program első adagja indul, hiszen ez egy kezdőknek szóló edzésterv. Természetesen később ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

mzl.qyctlsim.320x480-75.jpg mzl.togmgrwc.320x480-75.jpg

Miután megcsináljuk az előírt számú fekvőtámaszt, megynomjuk a középen lévő gombot, ami elindítja az egy perces pihenőidőt mérő időzítőt, melynek lefutása után folytathatjuk az edzést. A végén adjuk meg, mennyire éreztük nehéznek a gyakorlatot, ezt a későbbiekben láthatjuk. Az Eredményeim menüpontban megtekinthetjük az addigi eredményeket, grafikonon és listanézetben egyaránt, itt köszön vissza saját értékelésünk is a listában.

mzl.piegjpsb.320x480-75.jpg mzl.pwmzkxje.320x480-75.jpg

A Helyes fekvőtámasz menüben elolvashatjuk, hogy is kell csinálni ezt helyesen, míg az előfizetés menüpontban elérhetjük a Men's Health magazin előfizetői oldalát. Az iPhone alkalmazásból még eljuthatunk a Herkules edzéstervre és a magazin alkalmazására, Android esetében ez később várható, hiszen az appokat még el kell készíteni előbb. Ám ami késik, nem múlik, ne aggódjatok!

mzl.amihvnoo.320x480-75.jpg eredmenyeim.png

Mindenkinek ajánlom az alkalmazást, aki szeretné karizmait erősíteni, de érdemes kipróbálni az Éva Magazin Tricepsz gyakorlatait is (Az Android verziót ott is én követtem el).

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!