Angry Birds Star Wars II

Baljós árnyak

mzl.ycrfkksz.175x175-75.jpgA Rovio annak idején az első Angry Birds első részével robbant be a köztudatba, és az akkor sikeres játékot továbbvitték, így már ez a sorozat nyolcadik része ha bele számoljuk a Bad Piggiest is. Mivel ez a második Star Wars témájú így stílusos, hogy az előző előzményeit játszhatjuk végig. Mint Star Wars fan már nagyon vártam, igaz az epizód I nem a kedvencem, én inkább a régebbi filmeket szeretem.

Vannak új madaraink, van Qui-Gon Jinn madarunk, aki a lézerkardjával képes kaszabolni, és itt a padavanja Obi-Wan Kenobi is aki az erő segítségével képes megmozgatni a tárgyakat és az ellenséget. Aztán van Jar Jar Binks, aki a nyelvével képes hozzátapadni és belendülni, és van Yoda is aki össze-vissza pattogva képes rombolni. Így kell megmentenünk a Naboo királynőjét, és elmenekülni. A Tatooinon pedig még megkapjuk Anakint is aki a fogatjával képes haladni a pályán.

2013-10-03_20-45-10.png

A játék érdekessége számomra, hogy a sötét oldallal is lehet játszani, itt Darth Maul-lal, Siriussal és még egy halom ismerős karakterrel lehetünk. Minden élménydús. Ezeken kívül vannak speciális küldetések karakterenként, amik további kihívásokat jelentenek. Sajnos a történetet még nem lehet teljesen végigjátszani, kicsit várnunk kell még rá. Véleményem szerint egy jó játékot kaptunk ismét, és még mindig nem unalmas, pedig a séma ugyanaz.

2013-10-03_21-08-42.png

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés iOS-re: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!