Dumb ways to die

Hogyan ne haljunk meg

mzl.sdghqzei.175x175-75.jpg

A kicsit morbidnak tűnő cím ellenére, egy vicces és kedves alkalmazással találhatjuk szembe magunkat. Aki nem ismerné az eredetét annak a cikk aljára betettem a videót, amit egyfajta figyelmeztetésnek szánnak, hogy mit ne tegyünk.

Az alkalmazásban lényegében, a videóban látható karakterekkel, kell túlélnünk megadott idő alatt, és így minél tovább jutni. Összesen háromszor hibázhatunk, ami nem sok. Mivel pontokat gyűjtünk a játék során, így ugye az a cél, hogy minél többet gyűjtsünk, és közben egyre gyorsabban kerülnek bajba vicces kis karaktereink.

2013-10-10_20-13-38.png

A játék tényleg remek, és kifejezetten nehéz is tud lenni, de szerencsére mindig kiírja, hogy épp mit kell csinálnunk, attól kezdve, hogy ne hagyjuk eldőlni a ragasztó evés után a delikvenst, vagy tömjük be a lyukakat, amiket lőttek rá, vagy egyszerűen csak ne nyomjuk meg a piros gombot. Van egy feladat, amire én nem jöttem rá, hogy kell megoldani, ez pedig a repülős, de a fejlesztők is gondoltak arra, hogy nem egyszerű így ezt ki lehet kapcsolni a beállításoknál.  Véleményem szerint egy kedves játékot kaptunk, az amúgy is kedves történetből. Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerű készülékekre.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra Letöltés iOS-re
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!