Gravity: Don't let go

A film után szabadon

mzl.wyauqtto.175x175-75.jpgAmikor film adaptációs játék teszthez kezdek, mindig kis félelemmel teszem, hisz ha a film jó volt, akkor nagyok az elvárások, és ezt nem mindig sikerül megugrania egy-egy ilyen appnak. Tudjuk, hogy a film a nemzetközi közönségnek nagyon tetszik, és a pénztáraknál is jól teljesít, én a premier után pár nappal láttam, és utána fel is fedeztem az appot, de nem mertem letölteni, aztán győzött a kíváncsiság.

Szóval a történet adott, hisz film adaptációról beszélünk. A cél természetesen túlélni a katasztrófát. A játékot lehet egyedül, de akár egy barátunkkal is játszhatjuk, ez véleményem szerint jó ötlet, de nem tudom mennyire stabil a dolog.

Screenshot_2013-10-14-20-46-05.pngA játék irányítása teljes egészében a kijelzőn történik. többnyire a fúvókákat kell irányítani magunkat, vagy a kapszulát. De van amikor pörgünk az elején megfelelő irányba kell köröznünk a kijelzőn, vagy húzni az ujjunkat, ezt ha elrontjuk szerencsére kiírja, hogy rossz irány, és a kör pirossal körvonalazódik.

Screenshot_2013-10-14-20-46-46.png

Az alkalmazás elérhető iOS és Android készülékekre, természetesen a Warner Bros. adta ki, hisz övék a jog. A látványra pedig nem lehet panaszunk.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!