Tuokio ingyenes hét - minden nap egy ingyenes játék

tuokio-triangle_bigger.pngA Tuokio a mai naptól kezdve az egész héten minden nap az egyik játékát ingyenesen elérhetővé teszi. A játékok listáját már előre közzétették, így senki se fog lemaradni egyikről se, amelyiket szeretné letölteni. A játékok listában szereplő játékokat már mind bemutattuk az oldalon, így ha valamelyik érdekel, akkor egy gombnyomással meg is nézheted a tesztünket.

Hétfő: Raiding Company

Raiding.pngA feladatunk, hogy lemészároljuk az adott pályán található összes múmiát, hogy a kutatások gond nélkül folyhassanak tovább. Erre a célra választhatunk 6 ember közül, hogy melyiket szeretnénk irányítani. Mindegyik karakternek más-más fegyvere van, például van, amelyiknek dobóbaltája, míg egy másiknak gépfegyvere van.
Tovább a cikkhez

Kedd: Snack Match

Snack.pngRalff-nak, az űrkutyának kell segítséget nyújtanunk új idegen létformák megtalálásához. Ez a segítség itt jóval különbözik, mint amire az ember számítana, ugyanis itt Ralff élelméről kell gondoskodnunk. (A játék eredetileg Sniffernaut néven jelent meg, csak később lett Snack Match néven kiadva)
Tovább a cikkhez

Szerda: King of Opera

King.pngA King of Opera négy tenorról szól, a lényege, hogy mindegyik szeretne a rivaldafénybe kerülni, ám abból bizony csak egy van. Azt kell elérni, hogy egy játékon belül minél többször kapd el a fényt, és olyankor bizony te áriázhatsz. Nem kell beérned azzal, hogy egyedül játszol, akár négyen is tudtok egyszerre szórakozni.
Tovább a cikkhez

Csütörtök: Crazy Raider

Crazy.pngElsősorban azok számára ajánlott, akik szeretik az ész nélküli tömeg hentelést, ugyanis itt nagyjából egyetlen gombot kell nyomogatnunk, méghozzá a lövést. Természetesen valamilyen szinten szükség van taktikák alkalmazására is, különben nem tudjuk a saját rekordjainkat felülmúlni.
Tovább a cikkhez

Péntek: Smash the Office

Smash.pngTúl sok a stressz? Eleged van az irodából és legszívesebben szétvernél mindent? Ezt most megteheted a Tuokio legújabb iOS alkalmazásával, a Smash the Office-szal. A játék elsődlegesen a fölösleges energiák, illetve a stressz levezetésére alkalmas, illetve mint ahogy a címéből is kiderül, egy virtuális irodát is tönkretehetünk.
Tovább a cikkhez

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!